Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vigyél nyarat a télbe

2011.01.07

Eleged van már a zord télből és a mínusz fokokból? Akkor ideje, hogy egy kis nyarat varázsolj a télbe! A következő tippek segítségével megtudhatod hogyan lehetséges ez.
 

 


foto:profimedia.hu

 

Kertet a szobádba
Hogy a sötét hónapokban is a zöldben érezhesd magad, ültess növényeket. Tegyél íriszt, nárciszt akár a konyhaablakba is, így ha bármikor kinézel, előbb a szép virágokat fogod látni, és csak azután a csupasz-havas fákat. A művirágtól viszont továbbra is óvakodj, még mindig ciki. Azonban ne feledd, az igazi virág törődést igényel!
 
Áss a gardróbban!
Akármilyen mélyre süllyesztetted is a nyári cuccaidat, keresd elő őket, ne foglalkozz az időjárással, csak vedd fel, amit éppen szeretnél. Ha úgy tartja kedved, húzz harisnyát, és indulj el szórakozni így. Viszont mindenképpen kocsival vagy taxival közlekedj, mert egy felfázást nem ér meg a dolog. De minden mást igen.
 
Merülj el a természetben!
Mivel a tél nem épp a legalkalmasabb évszak a természetjárásra, pótold a látványt képekben. Menj el természetvédelmi fotókiállításra, természet és szimbiózis témában mindig találsz valamilyen tárlatot.
 
Nap helyett Hold
Csapj egy nagy péntek esti bulit, hívd meg a barátaidat, és mondd meg nekik, hogy a parti koncepciója maga Hawaii. Mindenki próbáljon ennek megfelelően öltözni, és az ételek és italok is ebben a szellemben készüljenek. Készíts egzotikus koktélokat, és meglátod, a holdvilágnál is úgy fogjátok érezni magatokat, mint a tengerparton.
 
Légy édes magadhoz!
Mielőtt bevágnád magad a fotelbe egy zacskó chipsszel, változtass a stratégián. Válassz valami igazi nyári finomságot, például a Banana splitet, és készítsd el magadnak. Nem kell hozzá más, mint egy banán, egy kis vaníliafagyi és csokiöntet. A finom falatok és a nyári emlékek átmelegítik a lelkedet. Csak arra vigyázz, meg ne fázzon a torkod!