Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kos:

Kép 
Kihívásokkal, változásokkal teli hétre számíthatsz, ajánlatos nyitottnak lenned olyan emberek felé, akiket példaképként tisztelsz. Így neked is könnyebb lesz és az ő egójukat is felfényezheted.
 

 

Bika:

Kép
Iszonyatos mennyiségű szeretetenergiát kapsz ebben a pár napban, szinte lebegsz, annyira boldog vagy. Használd ki ezt a hangulatot arra, hogy meglepj, felvidíts másokat, értékelni fogják, az biztos!   

 

 

Ikrek:

Kép
Fontos, hogy most körvonalazódjanak benned azok a célok, amiket el akarsz érni, készíts tervet, különben elveszel a részletekben! Sikert jósolnak a csillagok, ám ehhez fegyelem és elszántság szükséges. 
 

 

 

Rák:

Kép
Olyan erősnek érzed magad, mint még soha, ráadásul egy női pártfogó is érkezhet az életedbe, akitől sokat tanulhatsz, főként az életművészet apró fortélyait sajátíthatod el tőle. Élvezd ki ezt az időszakot és légy "szorgalmas diák"!      

 

 

Oroszlán:

Kép

Ha azt hajtogatod, hogy nem vagy képes valamire, akkor tulajdonképpen saját magadat akadályozod a siker felé vezető úton. Tedd föl a kérdést: mi az, ami valójában visszatart? Ha megtalálod a választ, elmúlik a félelem is és sikeres leszel.

 

 

 

 

 

Szűz:

Kép 

Magányos napokra, sok elmélkedésre számíthatsz, ez nagyban segíti majd a belső egyensúlyod meglelését. Ha elég erőt érzel magadban, hívd föl egyik olyan ismerősödet, akivel legutóbb nem tisztáztátok le a konfliktusotokat!

   

  Mérleg:

   Kép
  Ráébredhetsz olyan hibáidra, gyenge pontjaidra, amelyek eddig megnehezítették a társas kapcsolatteremtést és az érvényesülést. Ebben az állapotban már semmi nem állíthat meg, brillírozni fogsz minden téren.     
   

   

   

   

   

  Skorpió:

  Kép 
  Kemény napok következnek, minden erődre szükséged lesz, ha át akarod verekedni magad rajtuk. Mindig jusson eszedbe, hogy a terheket saját érdekedben rója rád a sors, csak fejlődhetsz általuk, majd meglátod! 

   

   

   

  Nyilas:

  Kép 

  Rendre, szilárd időbeosztásra van most a legnagyobb szükséged, vedd rá magad, hogy időben feküdj le aludni és ne húzd-halaszd a fontos feladataidat sem! Ha sikerül, magasabb szintre léphetsz, nagyobb hatalmat kapsz.  

   

   

  Bak:

  Kép 
  Ne hajtsd túl magad, inkább pihenj sokat és készülj fel a következő egy-két hétre, mert akkor viszont igénybe leszel véve rendesen. Minden alkalmat ragadj meg az élet élvezetére, egyél jókat, bulizz, most megteheted!

   

   

  Vízöntő:

  Kép 
  Ha valamilyen kreatív elfoglaltságra invitálnak a héten, bátran mondj igent, mert olyan önismereti leckét kapsz, amiben már jó régóta nem volt részed, nem is beszélve az új barátságok szövődésének esélyeiről...      

   

   

   

   

  Halak:

  Kép 

  Újdonságokra, újrakezdésre vannak kilátásaid, valamit ismét megpróbálhatsz, amiben a múltban kudarcot vallottál. Valószínű, hogy ez a tanulással lesz összefüggésben, mondjuk újra nekiveselkedsz a nyelvvizsgának vagy a jogsinak.