Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ebben a házban lakik Angelina Jolie Budapesten

2010.10.15

Angelina Jolie és népes családja nemrég tényleg Budapestre költözött. A színésznő itt rendezi  ugyanis új filmjét, ami egy szerb szerelmespárról fog szólni majd.  Jolie gyerekeit is hozta magával és persze Brad Pitt is velük érkezett. A színész amikor nem forgat, ő is itt tartózkodik a második kerületben álló hatalmas házban majd a tél folyamán.


kép: http://x17online.com

Hatalmas érdeklődés övezte Angelina Jolie-t mikor a sajtó megtudta, hogy a színésznő Magyarországra jön új filmjének rendezői munkálatait ellátni. Először egy turai kis boltban látták vásárolni a Tomb Raider-t megtestesítő bombanőt, majd egy plázában fagyizott Zara lányával. Tehát most már biztos, hogy itt laknak Budapesten! 

A család a II. kerületi hegyvidékes csendes környéken bérel házat havi 3 millió forintért. A hatalmas ingatlan teljesen megközelíthetetlen a fotósok számára, ami nem is csoda hiszen Angie nagyon óvja családja nyugalmát. A két legnagyobb gyerek egy francia nyelvű magániskolába jár, míg a kicsik ugyanoda bölcsibe és óvodába. Brad és Angelina 2 éves ikerpár gyermekükre dadák vigyáznak.