Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyönyörű és meghökkentően morbid ruha a díjkiosztón

2010.10.15
A szeptember 13-án megrendezett MTV Video Music Awards-on szebbnél szebb ruhákban pompáztak a zenei élet sztárjai. Ám nem csak őket hívták meg a gálára, hanem a sorozat és filmsztárok is megmutatták magukat. Nézzük a legszebb összeállításokat! Voksolj te is a legszebbre!


foto:profimedia.hu

Ashley Greene a Twilight filmek sztárja és Katy Perry énekesnő hasonlóképpen öltözött fel a jeles eseményre. Mindketten a fekete-fehér ruhákat részesítették előnyben, mely nagyon elegánsnak hatott. Míg Katy egy Marchesa ruhában jelent meg, hozzá pedig Jimmy Choo szandált húzott, addig Ashley Giambattista Valli ruhában pompázott.

foto:profimedia.hu

Selena Gomez a Disney csatorna üdvöskéje és Audrina Patridge a The Hills valóságshow sztárja ezüstösen csillogtak a fényképezőgépek előtt. Selena egy Reem Acra hosszú felsliccelt ruhát vett fel, Audrina egy Isaac Mizrahi mini ruhát viselt.  A hosszú vagy a rövid ezüstös szerelés jobb?

foto:profimedia.hu

Hayley Williams a Paramore énekesnője egy fekete virágokkal díszített Miu-Miu ruhában jelent meg a 2010-es VMA gálán. A vörös hajú énekesnőnek nagyon jól állt az elegáns fazon, ám a színpadi fellépése előtt ezt egy jóval kényelmesebb ruhára  cserélte. Amber Riley a Glee musical sorozat duci sztárja jól tudja, hogy a fekete karcsúsítja alakját így ebből a színből válogatta össze az öltözetét. Szerinted kinek áll jobban a fekete szett?

foto:profimedia.hu

Lady Gaga az idei est legmeghökkentőbb és legimpozánsabb ruhakölteménye címét is kiérdemli. A botrányos ruháiról is elhíresült énekesnő most sem hazudtolta meg magát. Ez a húscafatokból álló ruha a nemrég elkészült Vogue címlapra hajaz. Az elegáns festménnyel díszített ruhát Gaga kedvenc tervező és barátja, a tavasszal öngyilkosságot elkövetett Alexander McQueen keze munkáját dicséri. Melyik mutat jobban rajta?