Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Letartóztatási parancs van érvényben Lindsy Lohan ellen

2010.05.23

Elmulasztott egy bírósági tárgyalást Lindsay Lohan, és mivel ez a próbaideje alatt történt, letartóztatási parancsot adtak ki ellene. A sztár Cannes-ban volt, de ellopták az útlevelét, így emiatt nem tudott hazautazni.

Komoly bajba került Lindsay Lohan. A színésznőnek szerdán kellett volna megjelennie a Los Angeles-i bíróságon, de mivel ezt nem tette meg, letartóztatási parancsot adtak ki ellene. A színésznő a hét elején a Cannes-i Filmfesztiválon tartózkodott, de miután a hotelszobájából ellopták az útlevelét, nem tudott elutazni. Lohan ugyan megpróbál feljutni az Amerikába tartó gépre, de útlevél hiányában természetesen nem engedték meg, hogy felszálljon. A bírósági tárgyalásra azért volt szükség, mert a három évvel ezelőtti ittas vezetésért próbaidejét töltő színésznő nem vett részt a kötelezően előírt alkoholelvonó kezelésen.

A törvény értelmében, ha Lohan nem jelenik meg a bíróságon, az automatikusan a próbaidő megsértését eredményezi, vagyis akár börtönbe is kerülhet. A bírónő, Marsha Revel szigorúan vette a hiányzást és az ügyvéd mentegetőzése ellenére letartóztatási parancsot adott ki a sztár ellen. Lohan százezer dollár befizetése esetén azért szabadlábon lehet a következő tárgyalásig, feltéve, ha addig nem iszik, Scram-karkötőt hord (ami egy hordozható alkohol-teszt), és hetente egyszer drogtesztet csináltat.