Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újra megmutatta izmos felsőtestét a lányok álma

2010.06.23
Már csak alig 2 hetet kell várniuk azoknak a rajongóknak, akik újra szeretnék látni a Twilight saga filmsorozatban alakító vérfarkast megformáló Taylor Lautnert a vásznon. A június végén mozikba kerülő Eclipse-ben Taylor Lautner újra Jacob bőrébe bújik. A GQ magazin pedig felkérte a színészt egy szexis fotósorozatra, a lányok legnagyobb örömére!

taylor lautner, szexis   képek taylor lautnerről, taylor, lautner, twilight

Taylor Lautner sosem álmodott ennyi rajongóról és ekkora hisztériáról, amikor elvállalta a Twilight szerepét. Az első részben keveset is szerepelt, majd rendesen kondiznia kellett, hogy benne maradhasson a stábban, és legyen esélye bizonyítani a második részben. Taylor pikk-pakk kigyúrta magát, és senki sem állíthatta meg, hogy ő legyen a mozivászon legszexibb vérfarkasa!

A GQ magazinban adott interjúban a színész elmondta, hogy nem szívesen vetkőzik a vásznon. Szerinte az Eclipse-ben még rendben volt a meztelen felsőtestes jelenet, hiszen a könyvben is így volt megírva a sztori, így jogosnak tartja, hogy a rendezők nem szerettek volna ezen változtatni. A Valentine Days című filmben azonban Taylor már nem vállalta el a meztelenkedést, a lányok nagy szomorúságára.

Íme még néhány fotó a színészről, amit a magazin számára készítettek, és egy videó a fotózásról!

taylor lautner, szexis   képek taylor lautnerről, taylor, lautner, twilight