Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedvenc sztárjaink között is bőven találunk olyanokat, akik merő divathóbortból tartanak kutyákat, míg mások őszinte szeretettel gondoskodnak kedvencükről. Amerikai magazinok (New York Dog, Hollywood Dog) készítettek egy felmérést, s megállapították, hogy a híres-hírhedt celebek melyik kategóriába tartoznak.

foto:profimedia.hu


A nemtörődömség No.1-ja Paris Hilton, de valljuk be, erre számítottunk is. Az apró csivavákat mindenhová magával hurcolja, s komoly mozgalmak alakultak évekkel ezelőtt a kis Tinkerbell megmentésére. Az Örökösnő először elveszítette a kis ebet, aztán talált egy még cukibb kutyust, így Tinkerbellt magára hagyta, aztán beszerzett egy menyétet, később egy majmot, aki jól megharapta, így újra Tinkerbell lett a hű társa.

Pár éve Britney is csivava-tulajdonos volt, s vitte magával mindenhova a kedvencet. Egy ideje nem hallani a popsztárt körülvevő ebekről, valószínűleg boldogan ugrálnak Spears kisasszony kertjében és házában. Jobb is nekik így, hogy nem kell táskákban és kosarakban non-stop utazgatni.

Csivavát tart még Sandra Bullock és Scarlett Johansson is, de ők erre nem hívják fel különösebben a bulvármédia figyelmét.

Nicole Richie és Jessica Simpson valamivel nagyobb és szőrösebb kutyusokat tart. Jessica négylábúja még a színésznőről szóló valóságshow-ban is szerepelt, s folyamatosan LV hordozótáskában utazgat mindenhova az „anyukájával”.

foto:profimedia.hu

Ashely Tisdale Maui nevű kutyája is igazi médiasztár. Mindenhová a színésznővel tart, és nem zavarják a villogó vakuk vagy a reptéri ki és be csekkolás. Kutyatulaj még Cameron Diaz és Jim Carrey is.

A hiedelmekkel ellentétben nem minden sztár van oda az ölebekért. Drew Barrymore-t például nem győzi meg a cukiságuk, ő egy golden retriever keverék kutyát fogadott örökbe, aki a Flossie névre hallgat. Jennifer Garner is nagyméretű négylábút, egy labradort tart, akinek a neve Martha Stewart. Jen egy interjúban elmondta, hogy amikor megszületett a kislánya, a labrador féltékeny volt rá, de idővel összebarátkozott a pici lány és a hatalmas kutya. Kelly Osbourne-nak is keverék ebe van, Jessy-nek hívják, s még soha senki nem tudta megállapítani, hogy milyen fajtából van benne a legtöbb.



Liv Tyler egy foltos spániel gazdája, s mindig együtt viszik sétálni a gyerekével. Jessica Alba a mopszokat szereti, Pink pedig a bulldogokért rajong. Bár ezek nem a legcsinosabb kutyusok, sokan nem tudnak ellenállni a bájuknak.